• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

април, 2019

06апрЦел денФакултет за медицински науки – Дентална медицина – Штип (УГД)Симпозиум - „Мултидисциплинарен пристап во стоматолошката практика“(Цел ден: сабота) ШтипТип на настан:Домашни

Event Details

„Мултидисциплинарен пристап во стоматолошката практика“

Проф.д-р Асја Челебиќ,

Проф.д-р Рената Пољак Губерина,

Доц. д-р Сања Нешкова,

Доц.д-р Наташа Лонгурова,

Асс.д-р Михајло Петровски

Факултет за медицински науки – Дентална медицина – Штип (УГД)

12/7

Време

Цел ден (сабота)

Локација

Штип

Organizer

Факултет за медицински науки – Дентална медицина – Штип (УГД)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X