• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на април 10, 2021

IN MEMORIAM – Д-Р СНЕЖАНА ВИТАНОВА АЛЕКСОВСКА

Стоматолошката комора на Македонија изразува искрено и длабоко сочувство до семјството,
пријателите и соработниците на д-р Снежана Витанова Алексовска, која почина на ден 01.04.2021
како последица на компликации предизвикани од SARS-CoV-2.
Д-р Витанова Алексовска е родена на 29.09.1958 година во Скопје каде завршила
средно медицинско училиште и Стоматолошки факултет.
Од 1988 година работи во Здравствен дом – Неготино како доктор по стоматологија,
а од 2006 година во ПЗУ Алексовски Два, како специјалист по стоматолошка протетика.
Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X