• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на април 14, 2021

Ново известување за вакцинација против Covid-19, за стоматолошки тимови

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ:
  1. Документ за лична идентификација
  2. Согласност за вакцинација – ПРЕВЗЕМИ 

 

Ве известуваме дека до петок 16.4.2021 г. ќе бидат објавени и списоците на останатите пријавени членови на стоматолошките тимови, стоматолози и стоматолошки асистенти, за кои е направена дополнителна евиденција, како и за сите оние што е утврдено дека од било кои причини биле испуштени претходно.

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X