18Мар

ПРОФ.Д-Р ВЛАДИМИР ПОПОВСКИ ПОКАНЕТ ПРЕДАВАЧ НА СЕМИНАР ВО СЛОВЕНИЈА

По повод Светскиот ден на оралното здравје, Здравнишката зборница на Словенија организира семинар со наслов “Pravočasen pregled ustne votline lahko reši življenje“ –(Навремен преглед на...

25Сеп

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ОДРЖАН СОБИР НА ДОКТОРИ ВО РЕГИОН СТРУМИЦА

На ден 22.09.2015 година во Струмица По барање на регионалниот одбор на СКМ – Струмица и со планот на раководството на СКМ на чело со...

15Сеп

Проширување на листите на стоматолошките услуги

По завршените преговори со Министерството за здравство за проширување на листите на стоматолошките услуги од областа на орална хирургија,болести на заби и ендодонт,ортодонција и протетика,...