• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јуни 19, 2019

ОБЈАВА ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ИЗБОРИ ВО РЕГИОНИ

  1. РО Гостивар, избирачки списоци: Гостивар, Дебар, Центар Жупа, Маврово со Ростуше и Врапчиште
  2. РО Гази Баб, избирачки списоци: Гази Баба, Илинден и Петровец и Арачиново
Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X