• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на мај 15, 2020

Постапка за препраќање на пациенти позитивни на Covid 19 до центарот за третирање на пациенти позитивни на вирусот

Постапка за препраќање на пациенти позитивни на Covid 19 до центарот за третирање на пациенти позитивни на вирусот

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X