• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на Октомври 23, 2021

ТЕХНИЧКО УПАТСТВО ЗА НАЈАВА НА ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛЕКАРИТЕ

ТЕХНИЧКО УПАТСТВО ЗА НАЈАВА НА ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛЕКАРИТЕ (линк до документот) 

 

ПО НАЈАВУВАЊЕТО РЕФРЕШИРАЈТЕ ЈА СТРАНАТА НА ПРЕБАРУВАЧОТ
(F5 на тастатурата или копчето на пребарувачот )

 

 

 

 

 

Јавете се

+389 2 3246823

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X