Стоматолозите ги заболе глава од Фондот, анестезијата ем по желба на пациентот ем бесплатна

Не може пациентот да бара стоматологот да мора да стави бесплатна анестезија и кога треба да му се отстрани заглавена чепкалка или, пак, при чистење на забен камен, а и тоа се случува, реагираат стоматолозите.
Интервју со Д-р Маријан Денковски-Претседател на Стоматолошката комора на Македонија

Прочитај повеќе

Превземено од ПлусИнфо, Напишано од Љубица Балабан