• Објавено на Октомври 18, 2018

Календар

ноември, 2019

02ноеЦел денЗдружение на општи стоматолози (МСД)Симпозиум(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

09ноеЦел денЗдружение на специјалисти по болести на забите и ендодонтот (МСД)Симпозиум(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

27ное10:00 am11:30 amВЕБИНАР - Oral Health & NCDs: How to collaborate and find common ground for better health outcomes10:00 am - 11:30 am Тип на настан:Странски

30ноеЦел денЗдружение на специјалисти по болести на устата и пародонтот (МСД)Симпозиум(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни