Контакт адреса

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Email

skm@skm.mk

Работно време

Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15

Локација

Пишете ни

Испрати порака

Правен сектор на Комора

Раководител – м-р Ана Ангелеска

ana.pravensektor@gmail.com

+389 75 208 973

Сектор финансии на Комора

Раководител – Ана Чаушевска

ana@skm.mk
+389 75 208 964

Сектор финансии на Комора

Стручен соработник – Ивана Вељановски

ivana@skm.mk
+389 75 208 967

 

Сектор Регистер / лиценци / архива

Раководител – Александар Маркозанов

aleksandar.registar@skm.mk
+389 75 208 974

Сектор Регистер / лиценци / архива

Стручен соработник – Арта Садику

arta@skm.mk
+389 75 208 972

Сектор државни испити и обуки

Раководител – Флорентина Кајоли

florentina.skm@gmail.com

+389 75 208 971

Службеник за информации од јавен карактер

Флорентина Кајоли

florentina.skm@gmail.com
+389 75 208 971

Офицер за заштита на лични податоци

Флорентина Кајоли

florentina.skm@gmail.com
+389 75 208 971