Членови

Сите потребни податоци на едно место.

Комора

Податоци и акти за Стоматолошката комора

VOX dentarii

Дознај за новините во стоматологијата

Корисни линкови

Најдете повеќе корисни информации

Новости

12 МЕЃУНАРОДЕН КОНГРЕС НА НОВИ ТЕХНОЛОГИИ ВО СТОМАТОЛОГИЈАТА ВО ЉУБЉАНА

Почитувани колеги 12 Меѓународен конгрес на Нови Технологии во Љубљана ке се одржи од 15 – 16 Ноември 2019 г. Повеќе информации ОВДЕ ФЛАЕР

„ОДРЖАНИ ИЗБОРИ ВО ДВА РЕГИОНАЛНИ ОДБОРИ“

На 18 јули се спроведоа избори во два регионални одбори за дополнување на членови во регионалните одбори и Собранието на СКМ кои согласно Статут на...

ИНФОРМАЦИЈА ОД ФЗОРСМ ЗА ПОТПИШУВАЊЕ НА АНЕКС ДОГОВОРИТЕ

Почитувани, Во комуникација со Фондот за здравствено осигурување на Република Северна Македонија, ја добивме информацијата дека над 500 ординации, кои треба да склучат анекси за...

септември 11 2018    Известувања 

септември, 2019

07сепЦел денДДДММ-симпозиум со меѓународно учествосимпозиум со меѓународно учество(Цел ден: сабота) КумановоТип на настан:Домашни

07сепЦел денДДДММ ЕтернитасСимпозиум(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

12сеп(сеп 12)10:00 am15(сеп 15)10:00 amМСД – Здружение на специјалисти по ортодонцијаконгрес со меѓународно учество10:00 am - 10:00 am (15) ОхридТип на настан:Домашни,Странски

13сеп(сеп 13)1:00 am14(сеп 14)1:00 amМСД - Здружение на специјалисти по ортодонтиКонгрес со меѓународно учество1:00 am - 1:00 am (14) ОхридТип на настан:Домашни,Странски

21сепЦел денДДДММСимпозиум(Цел ден: сабота) КумановоТип на настан:Домашни

28сепЦел денМСД – Здружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологијасимпозиум со меѓународно учество(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

28сеп1:00 amЗдружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологија (МСД)Симпозиум1:00 am СкопјеТип на настан:Домашни