• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јуни 4, 2018

Д-Р МАРИЈАН ДЕНКОВСКИ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СТОМАТОЛОШКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА

На вчера одржаното Изборно собрание за Денковски гласале мнозинство од 47 присутни делегати.

Денковски доаѓа на местото на д-р Владимир Поповски, кој четири години раководеше со Стоматолошката комора. (МИА)

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X