28Апр

Известување во врска со издавањето на ПОТВРДА за извршен стоматолошки преглед на деца кои се запишуваат во прво одделение

Согласно член 60 од Законот за основното образование („Службен весник на РСМ“ бр.161/19 и 229/20), при запишувањето на детето во прво одделение родителот, односно старателот...

22Апр

Известување за ТЕКОТ НА ВАКЦИНАЦИЈА – НАЈНОВИ НАСОКИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Почитувани, Ве известуваме дека по испраќањето на списоците за вакцинација на стоматолошките тимови во Министерството за здравство во текот на вчерашниот ден – 21.04.2021, во...

21Апр

ПРИЈАВУВАЊЕТО ВО ИДНИНА ПРЕКУ ОФИЦИЈАЛНИОТ САЈТ НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО 

ПРИЈАВУВАЊЕТО ВО ИДНИНА ПРЕКУ ОФИЦИЈАЛНИОТ САЈТ НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО  https://vakcinacija.mk/   Почитувани,  Сакаме да Ве информираме дека денес, 21.04.2021 до Министерство за здравство и...

14Апр

Ново известување за вакцинација против Covid-19, за стоматолошки тимови

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ: Документ за лична идентификација Согласност за вакцинација – ПРЕВЗЕМИ    Ве известуваме дека до петок 16.4.2021 г. ќе бидат објавени и списоците на...

02Апр

НАЈНОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕКОТ НА ИМУНИЗАЦИЈА-КРИЗНА ГРУПА НА СКМ

Се известуваат сите стоматолози кои аплицирале за вакцинација до 25 март 2021 дека, СКМ ќе ги извести по пат на СМС дека вакцинирањето ќе се...