• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на мај 15, 2018

СООПШТЕНИЕ ОД ФЗОМ за ИМПЛЕМЕНТАЦИЈАТА НА ПОЗИТИВНАТА ЛИСТА НА ЛЕКОВИ ВО СОФТВЕРСКИТЕ РЕШЕНИЈА

Соопштение од ФЗОМ во врска со имплементацијата на прегледот на позитивната листа на лекови во софтверските решенија на приватните здравствени установи. (документ)

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X