• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јуни 5, 2020

Слика од надеж и колективна акција во неизвесни времиња

Советот на FDI вети дека ќе го води светот кон оптимално орално здравје за Светскиот ден на оралното здравје 2020 година

Стоматолошката комора на Македонија во семејството на FDI со својата манифестација по повод Денот на оралното здравје, забележана и потврдена од страна на FDI.

 

 

 

 

 

 

 

ПОВЕЌЕ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X