26Авг

ЗДРАВСТВЕНИТЕ КОМОРИ ЗАЕДНИЧКИ БАРААТ РЕШЕНИЈА ЗА ПРОБЛЕМИТЕ

Претседателите на Лекарската, Стоматолошката и Фармацевтската комора на Македонија, доц. д-р Калина Гривчева – Старделова, проф. д-р Владимир Поповски и проф. д-р Бистра Ангеловска, денес,...

23Авг

НАГРАДЕНИ НАЈДОБРИТЕ СТУДЕНТИ ЗА 2016 ГОДИНА

Претседателот на Стоматолошка комора на Македонија ги награди најдобрите студенти за 2016 година

06Јул

Состанок со Институтот за сметководители

На ден 06.07.2017 година во просториите на Лекарска комора на Македонија беше одржан состанок помеѓу претседателите на Стоматолошка комора, Лекарска комора и Фармацевтска комора со претставници од Институтот за сметководители.

28Мар

Известување за доктори по стоматологија кои работат без лиценца

Стоматолошката комора на Македонија, има сознанија дека одредени доктори по стоматологија работат без лиценца за работа издадена од Стоматолошка комора на Македонија, односно нелегално работат...

18Мар

ПРОФ.Д-Р ВЛАДИМИР ПОПОВСКИ ПОКАНЕТ ПРЕДАВАЧ НА СЕМИНАР ВО СЛОВЕНИЈА

По повод Светскиот ден на оралното здравје, Здравнишката зборница на Словенија организира семинар со наслов “Pravočasen pregled ustne votline lahko reši življenje“ –(Навремен преглед на...