22Сеп

Продолжен е РОКОТ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ЛИЦЕНЦИ

Продолжен е РОКОТ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ЛИЦЕНЦИ за вршење на здравствени услуги во дејностите ОРТОДОНЦИЈА, СТОМАТОЛОШКА ПРОТЕТИКА И ОРАЛНА ХИРУРГИЈА   Комисијата за спроведување на...

12Авг

Известување за пријавување на стручен испит за септемвриска сесија 2020

Ве известуваме дека, пријавувањето на стручен испит за СЕПТЕМВРИСКАТА сесија, ќе биде до 20 август 2020 година. Пријавите, пак, кои ќе бидат поднесени по 20...

20Јун

СООПШТЕНИЕ ЗА РАБОТАТА НА СТОМАТОЛОШКАТА КОМОРА

Почитувани, Ве известуваме дека од 22.06.2020 (понеделник), Стоматолошката комора на Македонија, продолжува со работа со следното работно време: ПОНЕДЕЛНИК  –  ПЕТОК  08:00 – 14:00 ПРИЕМ...

10Јун

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ

Почитувани, Поради настанатата ситуација со добиени резултати за позитивни на корона вирус кај вработен/и во Стручната служба на Комората,како и кај член/ови на органи и...

05Јун

Слика од надеж и колективна акција во неизвесни времиња

Советот на FDI вети дека ќе го води светот кон оптимално орално здравје за Светскиот ден на оралното здравје 2020 година Стоматолошката комора на Македонија...

15Мај

Постапка за препраќање на пациенти позитивни на Covid 19 до центарот за третирање на пациенти позитивни на вирусот

Постапка за препраќање на пациенти позитивни на Covid 19 до центарот за третирање на пациенти позитивни на вирусот

13Мај

СООПШТЕНИЕ ОД ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЗА РАБОТЕЊЕТО НА СТОМАТОЛОШКИТЕ ОРДИНАЦИИ

        Здравствени услуги од специјалистичко–консултативна стоматолошка здравствена заштита и општа стоматологија   По препорака на Комисијата за заразни болести, од 13.05.2020 година...