25Сеп

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ОДРЖАН СОБИР НА ДОКТОРИ ВО РЕГИОН СТРУМИЦА

На ден 22.09.2015 година во Струмица По барање на регионалниот одбор на СКМ – Струмица и со планот на раководството на СКМ на чело со...

15Сеп

Проширување на листите на стоматолошките услуги

По завршените преговори со Министерството за здравство за проширување на листите на стоматолошките услуги од областа на орална хирургија,болести на заби и ендодонт,ортодонција и протетика,...

05Сеп

Листата на услуги во ПЗУ по општа стоматологија

Во прилог ја објавуваме листата на здравствени услуги што можат да се укажуваат во ПЗУ по општа стоматологија. Доколку имате предлози за проширување на оваа...

04Апр

Одлуки од Собрание на СКМ (04.04.2015 )

Собранието на СКМ на својата втора редонва седница која се одржа на ден 04.04.2015 година донесе: ОДЛУКА- Поради донесениот Заклучок за поведување на прекршочна постапка...

10Фев

Отворен ден на комората

Стоматолошката комора на Македонија организира отворен ден на комората каде што секој член на комората ќе може да дојде на разговор директно со раковотството на...