• Објавено на Октомври 18, 2018

Календар

март, 2019

02марЦел денДДДММ - Стоматолошко здружение на МакедонијаСимпозиум "Лица со посебни потреби-предизвици во превентива и терапија"(Цел ден: сабота) ПрилепТип на настан:Домашни

23марЦел денДДДММ - Стоматолошко здружение на МакедонијаСимпозиум - „Современи трендови во дентална медицина“(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

30марЦел денМСД - Здружение на специјалисти по ортодонцијаСтручен состанок - „Предизвици на тимот кој креира насмевка“(Цел ден: сабота) Хотел Холидеј Ин - СкопјеТип на настан:Домашни

31марЦел денСтоматолошко друштво на АлбанцитеТетово(Цел ден: недела) ТетовоТип на настан:Домашни