НАСОКИ И ОДГОВОРИ НА НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Почитувани колешки и колеги, Уште еднаш ве потсетуваме на некои општи упатства, но и поконкретни објаснувања на некои Ваши прашања во врска со работата на нас, стоматолозите во новонастанатите услови. Следете ги одлуките и препораките на Владата и Министерство за здравство  особено со оглед на изјавата на министерот Венко Филипче дадена завчера  дека епидемијата со…