РАСПОРЕД ЗА МАЈ 2020 и ОБРАЌАЊЕ НА КРИЗНА ГРУПА

ПОЧИТУВАНИ, ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ЗА РАСПОРЕДОТ  ЗА СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ , ИАКО РЕАЛНО Е ДА ОЧЕКУВАМЕ ДЕКА ВО ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ МАЈ СОСТОЈБАТА СО КОВИД 19 НЕМА ДА ТРГНЕ ВО НЕПОСАКУВАНА НАСОКА И ДЕКА ЌЕ МОЖЕ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ  ДА ДОСТАВИМЕ БАРАЊЕ ДО КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ И МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО ЗА ВРАЌАЊЕ НА СТОМАТОЛОШКИОТ ЗДРАВСТВЕН СИСТЕМ…

РАСПОРЕД ЗА МАЈ 2020 и ОБРАЌАЊЕ НА КРИЗНА ГРУПА

ПОЧИТУВАНИ, ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ЗА РАСПОРЕДОТ  ЗА СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ , ИАКО РЕАЛНО Е ДА ОЧЕКУВАМЕ ДЕКА ВО ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ МАЈ СОСТОЈБАТА СО КОВИД 19 НЕМА ДА ТРГНЕ ВО НЕПОСАКУВАНА НАСОКА И ДЕКА ЌЕ МОЖЕ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ  ДА ДОСТАВИМЕ БАРАЊЕ ДО КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ И МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО ЗА ВРАЌАЊЕ НА СТОМАТОЛОШКИОТ ЗДРАВСТВЕН СИСТЕМ…