Нови информации од Кризната група на СКМ околу отворањето на ординациите

Почитувани, како Кризна група Ве информираме за денешните случувања поврзани со Вашето работење, и тоа : 1. На  денешниот состанок на Комисијата за заразни болести на кој присуствуваа директорот на УСКЦ „Свети Пантелејмон„ Амела Цана и претседателот на Стоматолошка комора на Македонија, Маријан Денковски  се дискутираше за прием и давање на итни, неопходни стоматолошки услуги…