Известување за пријавување на стручен испит за септемвриска сесија 2020

Ве известуваме дека, пријавувањето на стручен испит за СЕПТЕМВРИСКАТА сесија, ќе биде до 20 август 2020 година. Пријавите, пак, кои ќе бидат поднесени по 20 септември, ќе се реализираат во Ноемвриската сесија.