НАЈНОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕКОТ НА ИМУНИЗАЦИЈА-КРИЗНА ГРУПА НА СКМ

Се известуваат сите стоматолози кои аплицирале за вакцинација до 25 март 2021 дека, СКМ ќе ги извести по пат на СМС дека вакцинирањето ќе се изврши во понеделник 05 април 2021 од 12 ч. до 20 ч. со вакцината СПУТНИК V, во Имунизациските пунктови во Скопје, во салата Борис Трајковски. Сите оние кои ќе примат…