ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД КРИЗНАТА ГРУПА НА СКМ ЗА ИМУНИЗАЦИЈА НА СТОМАТОЛОШКИТЕ АСИСТЕНТИ

По денешната комуникација на Претседателот на СКМ д-р Маријан Денковски и Министерот за здравство на Република Северна Македонија д-р Венко Филипче, Ве известуваме дека се дојде до конечно решение и надминување на техничкиот проблем за имунизација на вработените од стоматолошките тимови, стоматолошките асистенти, кои во најкраток временски рок, овие денови ќе бидат известувани за термините…