Известување за ТЕКОТ НА ВАКЦИНАЦИЈА – НАЈНОВИ НАСОКИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Почитувани, Ве известуваме дека по испраќањето на списоците за вакцинација на стоматолошките тимови во Министерството за здравство во текот на вчерашниот ден – 21.04.2021, во 22:56 часот пристигна e-mail порака од Жаклина Чагоровска, советник при Управа за електронско здравство, во кое не информира да ве известиме дека сите заинтересирани за вакцинација против Covid-19 треба да се пријават преку на…