ТЕХНИЧКО УПАТСТВО ЗА НАЈАВА НА ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛЕКАРИТЕ

ТЕХНИЧКО УПАТСТВО ЗА НАЈАВА НА ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛЕКАРИТЕ (линк до документот)    ПО НАЈАВУВАЊЕТО РЕФРЕШИРАЈТЕ ЈА СТРАНАТА НА ПРЕБАРУВАЧОТ (F5 на тастатурата или копчето на пребарувачот )