Информации за надрградба на софтвер и повремени прекини во сервисот

Почитувани колеги, би сакале да ве известиме дека заради интегрирање со online регистарот како ново интегрално решение кое ги опфаќа сите софтвери во комората, мобилната апликација како и најавата преку веб страната, во некои денови нема да функционира. Ова посебно се однесува на телефоните со софтвер на Apple и Huawei. Ви благодариме на разбирањето. СКМ