Пријавување за online учество на 13-тиот Конгрес на К4 Групацијата (25/26.11.2022)

Почитувани,Ве известуваме дека пријавувањето за online учество на 13-тиот Конгрес на К4 Групацијата (25/26.11.2022) ЗАВРШУВА НА 23.11.2022 (СРЕДА), ВО 15:00 ЧАСОТ. По овој термин, ПРИЈАВИ ЗА УЧЕСТВО НА КОНГРЕСОТ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ. Сите учесници кои се регистрирани или ќе се регистрираат за online учество на 13-тиот Конгрес на К4 Групацијата (25/26.11.2022), ќе добијат e-mail…