НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ФЗОРСМ по однос на фактурите за капитација за месец јануари, како и апликацијата за електронски избор на матичен лекар

Почитувани, Ве известуваме дека на ден 22.02.2023 година, До Стоматолошката комора на Македонија, е стигнато известување од страна на Фондот за здравствено осигурување на Република Северна Македонија, по однос на фактурите за капитација за месец јануари, како и апликацијата за електронски избор на матичен лекар. Известувањето Ви го пренесуваме во целост: Почитувани, Ве известуваме дека…