• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

март, 2021

06марЦел денМСД- Здружение на специјалисти по болести на забите и ендодонтот(Цел ден: сабота) ВелесТип на настан:Домашни

07марЦел денСтоматолошко друштво на Албанците(Цел ден: недела) ТетовоТип на настан:Домашни

13марЦел денМСД - Здружение на специјалисти по стоматолошка протетика(Цел ден: сабота) ВелесТип на настан:Домашни

20марЦел денМСД-Дентал митинг(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

27марЦел денДДДММСтоматолошки протоколи при работа co лица co посебни потреби(Цел ден: сабота) КумановоТип на настан:Домашни

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X