Известување за неработни денови

Почитувани,   Ве известуваме дека, на ден 30.04.2019 (вторник), стручната служба при Стоматолошката комора на Македонија, нема да работи. Воедно, Стоматолошката комора на Македонија ви ги честита велигденските и првомајските празници.   Со почит, Стоматолошка комора на Македонија