Почитувани,

 

Ве известуваме дека, на ден 30.04.2019 (вторник), стручната служба при Стоматолошката комора на Македонија, нема да работи.

Воедно, Стоматолошката комора на Македонија ви ги честита велигденските и првомајските празници.

 

Со почит,

Стоматолошка комора на Македонија