ПРОМЕНИ ВО РЕЖИМОТ НА РАБОТА ВО СТОМАТОЛОШКИ УСТАНОВИ ВО МРЕЖА

13.03.2020 Претставниците на Стоматолошка комора на Македонија денеска остварија повеќе средби со претставници на Министерство за здравство , Фонд за здравствено осигурување , повеќе фирми кои увезуваат и продаваат средства за лична заштита и дезинфициенси. Ссакаме да Ви ги пренесеме заклучоците и донесените одлуки кои се во наш заеднички интерес.   ПРОМЕНИ ВО РЕЖИМОТ НА…