ВАЖНО СООПШТЕНИЕ

Почитувани, Поради настанатата ситуација со добиени резултати за позитивни на корона вирус кај вработен/и во Стручната служба на Комората,како и кај член/ови на органи и тела на Комората и во очекување на резултати на тестирања на останатите вработени кои беа на работните места последниве 10-ина дена,Ве известуваме дека сите активности на Комората, до следно известување,…