Почитувани,

Поради настанатата ситуација со добиени резултати за позитивни на корона вирус кај вработен/и во Стручната служба на Комората,како и кај член/ови на органи и тела на Комората и во очекување на резултати на тестирања на останатите вработени кои беа на работните места последниве 10-ина дена,Ве известуваме дека сите активности на Комората, до следно известување, ќе се одвиваат телефонски или по емаил.

-Aлександар ;
aleksandar.registar@skm.mk ; +389 75208 974

-Ана ;
ana@skm.mk ; + 389 75208 964

Со почит,

Кризна група на стоматолошка комора на Македонија

www.skm.mk