СООПШТЕНИЕ ЗА РАБОТАТА НА СТОМАТОЛОШКАТА КОМОРА

Почитувани, Ве известуваме дека од 22.06.2020 (понеделник), Стоматолошката комора на Македонија, продолжува со работа со следното работно време: ПОНЕДЕЛНИК  –  ПЕТОК  08:00 – 14:00 ПРИЕМ НА СТРАНКИ 10:00 – 13:00 Ве известуваме дека за сите услуги кои ги врши Комората, не мора да доаѓате лично во просториите на Комората, туку истите може да ги извршите…