Почитувани,

Ве известуваме дека од 22.06.2020 (понеделник), Стоматолошката комора на Македонија, продолжува со работа со следното работно време:

ПОНЕДЕЛНИК  –  ПЕТОК

 08:00 – 14:00

ПРИЕМ НА СТРАНКИ

10:00 – 13:00

Ве известуваме дека за сите услуги кои ги врши Комората, не мора да доаѓате лично во просториите на Комората, туку истите може да ги извршите телефонски или по емаил.

-Aлександар ; aleksandar.registar@skm.mk ; +389 75208 974

-Ана ; ana@skm.mk ; + 389 75208 964 

Ве замолуваме, при влез во просториите на Стоматолошката комора на Македонија, задолжително да се почитуваат мерките за заштита од Covid-19

  • Носење на заштитна маска
  • Дезинфекција на раце
  • Одржување на растојание од најмалку 2 метра