Известување во врска со вакцинација против Covid-19

Почитувани, Ве известуваме дека рокот за пријавување за вакцинација против Covid-19, во првата фаза, е завршен на 16.02.2021, во 12:00 часот. Добиените податоци се обработени и испратени до „Мој Термин“ за понатамошно процесуирање. За сите понатамошни чекори во врска со вакцинацијата против Covid-19 ќе бидете навремено известени. Ито така, ве известуваме дека податоци за вакцинација…