ZOOM ОТВОРЕНО – Вакцини, но и се друго што Ве интересира со Претседателот на Стоматолошка комора на Македонија Д-р Маријан Денковски

Почитувани колеги, Постојат многу Ваши прашања кои мора да добијат одговор од најрелевантните од Комората, пред се од претседателот на Комората Д-р Маријан Денковски. Прашањата не мора да се однесуваат само од областа на имунизацијата, туку и од некои други области кои Ве засегаат, а се во статутарна  ингеренција на Комората. На ден 10.03.2021 година…