Известување за вакцинација на вработени во ПЗУ

Почитувани, Ве известуваме дека вакцинацијата против Covid-19, за докторите на стоматологија кои се вработени во приватни здравствени установи, започнува на 12.03.2021 (петок). Вакцинацијата ќе се одвива во пунктот за вакцинација во поликлиниката Јане Сандански, со вакцината Sputnik V. Термините за вакцинација ќе ги добиете по смс порака на вашиот телефонски број кој сте го оставиле…