IN MEMORIAM – Д-Р СНЕЖАНА ВИТАНОВА АЛЕКСОВСКА

Стоматолошката комора на Македонија изразува искрено и длабоко сочувство до семјството, пријателите и соработниците на д-р Снежана Витанова Алексовска, која почина на ден 01.04.2021 како последица на компликации предизвикани од SARS-CoV-2. Д-р Витанова Алексовска е родена на 29.09.1958 година во Скопје каде завршила средно медицинско училиште и Стоматолошки факултет. Од 1988 година работи во Здравствен дом…