ПРИЈАВУВАЊЕТО ВО ИДНИНА ПРЕКУ ОФИЦИЈАЛНИОТ САЈТ НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО 

ПРИЈАВУВАЊЕТО ВО ИДНИНА ПРЕКУ ОФИЦИЈАЛНИОТ САЈТ НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО  https://vakcinacija.mk/   Почитувани,  Сакаме да Ве информираме дека денес, 21.04.2021 до Министерство за здравство и Управа за електронско здравство (Мој термин) од страна на Комората се испратени последните табели/листи кои Комората ќе ги праќа со барање за термин за имунизациаја, и тоа: Табела 1 Сите…