ИЗВЕСТУВАЊЕ во врска со објавата за пријавување за вакцинација од 28.04.2021

Почитувани колеги Во врска со објавата за пријавување на стручните тимови од стоматолошките ординации за вакцинација, објавена на страната на СКМ (ЛИНК ДО ОБЈАВАТА) Ве известуваме и Ви напоменуваме дека: ПОТВРДАТА која ја издава работодавецот на вработените кои треба да се вакцинираат (ЛИНК) НЕ ТРЕБА ДА СЕ ИСПРАЌА НА МАИЛ во СКМ ниту пак е…