НАШ КОЛЕГА ИЗБРАН НА ВИСОКА ФУНКЦИЈА ВО FEO

  Почитувани колеги, со гордост би сакале да ја споделиме информацијата дека нашиот ценет колега и ортодонт Др. Игор Кировски е избран за претседател на етичкиот комитет на европската ортодонтска федерација ( FEO – Federation European Orthodontics / European Federation of Orthodontics) FEO ETHICS Committee  President: Dr.Igor Kirovski. North Macedonia. Members: Dr.Trevor Hodge. United Kingdom Dr.Petros…