IN MEMORIAM – ПРОФ. Д-Р АЛБЕРТО БЕНЕДЕТИ

Стоматолошката комора на Македонија изразува искрено и длабоко сочувство до семјството, пријателите и соработниците на Проф. д-р Алберто Бенедети, кој прерано и ненадејно не напушти. Проф. д-р Алберто Бенедети е редовен професор на Катедрата за Максилофацијална Хирургија на Стоматолошкиот факултет во Скопје. Вработен во ЈЗУ Клиника за хирургија на лице,вилици и врат- максилофацијална хирургија „Академик…