РАБОТА НА СТРУЧНАТА СЛУЖБА ВО СОСТОЈБА НА ЗАШТИТНИ МЕРКИ

                                    ПОЧИТУВАНИ ,             Ве известуваме дека поради ситуацијата со корона вирусот COVID-19, поради различни причини се додека се во сила вонредните мерки за заштита на Владата на Република Северна Македонија, Стручната служба на Стоматолошката комора на Македонија работи со намален капацитет и само со двајца вработени.   СЕКТОР ФИНАНСИИ НА…

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СКМ Д-Р МАРИЈАН ДЕНКОВСКИ

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕШКИ И КОЛЕГИ,   Првин би сакал да искажам голема благодарност на сите колеги што помагаат и учествуваат во подготовка на информативните текстови кои секојдневно ќе ги објавуваме на  веб страната на Комората. И покрај тоа што сме уверени дека сте запознаени со скоро сите случувања околу новонастанатата ситуација со корона вирусот, ние како…

ПРОТОКОЛИ ПРОДОЛЖЕТОК – НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПАНИКА

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПАНИКА , ВРЕМЕ Е ЗА ПОЧИТУВАЊЕ НА ПРЕПОРАКИ И ПРОТОКОЛИ ОД УТРЕ, ПОНЕДЕЛНИК , 16.03.2020 СТАПУВАА НА СИЛА ИЗМЕНИТЕ ДОГОВОРЕНИ СО ФОНДОТ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОЧИТУВАА СИТЕ КОИ СЕ ВО МРЕЖА НА СТОМАТОЛОШКИ ЗДРВАСТВЕНИ УСТАНОВИ ВО МРЕЖА , НО ИСТИТЕ ПРЕПОРАКИ, ПОЧИТУВАЈЌИ ГИ НАЈМАЛКУ ПОСОЧЕНИТЕ ПРОТОКОЛИ ОБЈАВЕНИ ОД СТОМАТОЛОШКА КОМОРА…