ПОЧИТУВАНИ ,

            Ве известуваме дека поради ситуацијата со корона вирусот COVID-19, поради различни причини

се додека се во сила вонредните мерки за заштита на Владата на Република Северна Македонија,

Стручната служба на Стоматолошката комора на Македонија работи со намален капацитет

и само со двајца вработени.

 

СЕКТОР ФИНАНСИИ НА КОМОРА                                         

Ана Чаушевска

ana@skm.mk

+389 2 3246824 (локал 24)

+ 389 75208 964     

 

СЕКТОР РЕГИСТАР/ЛИЦЕНЦИ/ АРХИВА

Александар Маркозанов

aleksandar.registar@skm.mk

+389 2 3246823 (локал 23)

+389 75208 974

 

Од оваа причина Ви препорачуваме:

  • ВО СЛУЧАЈ НА ПОТРЕБА КАКО ПРИМАРНИ СРЕДСТВА ЗА КОМУНИКАЦИЈА СО СТРУЧНАТА СЛУЖБА КОРИСТЕТЕ ЈА ПРЕД СЕ ТЕЛЕФОНСКАТА КОМУНИКАЦИЈА СО ВРАБОТЕНИТЕ НА ДАДЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ, КАКО И КОМУНИКАЦИЈА ПО ПАТ НА ДАДЕНИТЕ МАИЛОВИ.
  • ДОКОЛКУ ИМАТЕ ПОТРЕБА ЗА ЛИЧНО ДОАЃАЊЕ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА КОМОРАТА , НАПРАВЕТЕ ГО  ТОА СО ПРЕДХОДНО ЈАВУВАЊЕ НА СЛУЖБЕНИКОТ ЗА ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ ШТО СЕ ЌЕ ВИ Е ПОТРЕБНО ДА ИМАТЕ СО ВАС ЗА ДА НЕ МОРА ДА ДОАЃАТЕ ПО ВТОР ИЛИ ТРЕТ ПАТ
  • ВЕ МОЛИМЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПОЧИТУВАЈТЕ ГО РАБОТНОТО ВРЕМЕ СО СТРАНКИ (10-14 ЧАСОТ)
  • ВЕ МОЛИМЕ ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ И МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД ШИРЕЊЕ НА ВИРУСОТ ПРЕДЛОЖЕНИ ОД ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПРИ КОНТАКТ СО ВРАБОТЕНИТЕ ВО КОМОРАТА

                        

СО ПОЧИТ, СТОМАТОЛОШКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА