Драги пријатели,

го објавивме нашето прв издание за целосно отворен пристап на Меѓународниот стоматолошки весник што сега е беслатно. Сите статии се само на Интернет и се читаат бесплатно – што ги прави подостапни од кога било. Ова издание започнува ново и возбудливо поглавје за IDJ. Уредниците ја истакнуваат визијата на ФДИ и се фокусираат на еволуцијата на списанието. Ова издание исто така содржи статии за влијанието на КОВИД-19 во областа на стоматологијата и содржи два труда кои се осврнуваат на компонентите на новата дефиниција за орално здравје. (од едиторијалот).

Од сега па натаму, преку линк на страната на СКМ ќе можете да пристапите кон списанието.

Линкот се наоѓа во секцијата КОРИСНИ ЛИНКОВИ на веб страната www.skm.mk или можете да пристапите и дирекно на следниов линк

International Dental Journal