06Мај

Конструктивни средби во Струмица

На 03.05.2019 година во организација на Стоматолошка комора на Македонија се одржа  собир на доктори на  РО  Струмица на кој учествуваа и представници на РО...

03Мај

Успешно претставување на Стоматолошка комора на Македонија

Успешно претставување на Стоматолошка комора на Македонија, во Тирана на 7-от Форум за  цивилното општество на Западена Балкан   Европскиот економски и социјален комитет (ЕЕСК),...

25Апр

Известување за неработни денови

Почитувани,   Ве известуваме дека, на ден 30.04.2019 (вторник), стручната служба при Стоматолошката комора на Македонија, нема да работи. Воедно, Стоматолошката комора на Македонија ви...

23Апр

Соопштение за давателите на здравствени услуги

          Соопштение од ФЗОМ за давателите на здравствени услуги

26Мар

ОДЛУКА За формирање на времена Комисија на СКМ

ОДЛУКА За формирање на времена Комисија на СКМ за разгледување на поднесени досиеа од сложен карактер по однос на спроведување на постапка за стручен испит...

24Мар

ОДРЖАНИ ИЗБОРИ ВО ПЕТ РЕГИОНАЛНИ ОДБОРИ

На 22 март се спроведоа избори во пет регионални одбори за дополнување на членови во истите кои согласно Статут на СКМ ( чкен 58, став...

24Мар

ВТОР ПОЛИТИЧКИ СОСТАНОК

Особено задоволство ни е дека оваа година Стоматолошката комора на Македонија беше домаќин на Вториот политички состанок  којшто се одржи во Скопје на 9 март...

24Мар

Меѓународната активност на Стоматолошката комора на Македонија е во значителен подем

По поканата  на Европската Комисија за економија и социјала (EESC -European Economic anf Social Committee)   представниците на Комората учествуваа  на состанокот на комисијата , во...

15Фев

РЕАКЦИИ ПО ПОВОД ИЗНЕСЕНИ НЕВИСТИНИ ЗА РАБОТАТА НА СКМ

Реакции во врска со изнесени тенденциозни невистини и дезинформации на социјални мрежи од страна на делегат во Собрание на СКМ и претседател на РО Прилеп,...